Tauro Pro Line Pure Nature hammastahna 100ml

Tauro Pro Line Pure Nature hammastahna 100ml

11,95 €
sis. 24 % ALV
Antibakteerinen hammastahna, jossa on valkoista savea (kaoliini) ja hopeananohiukkasia, kaiken ikäisille koirille ja kissoille.
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4779051633814

Tuotekuvaus

Säännöllisesti käytettynä hammastahna puhdistaa hampaat hellävaraisesti ja estää plakin muodostumisen. Se auttaa vähentämään pahanhajuista hengitystä ja raikastaa suun.

Kaoliini (valkoinen savi) puhdistaa, valkaisee ja suojaa hampaita ja ikeniä plakin muodostumiselta. Kaoliini on täysin luonnollinen ja tehokas hampaiden puhdistusaine, joka on täysin turvallinen käyttää.

Hopeananohiukkasilla on antibakteerisia ominaisuuksia, ne poistavat tehokkaasti bakteereja ja estävät niiden lisääntymistä, estäen siten plakin ja hammaskiven muodostumisen ja huolehtivat lemmikkisi suuhygieniasta.

Käyttö: Laita sormellesi pieni määrä hammastahnaa ensimmäisen harjauksen aikana ja anna koiran tai kissan nuolla sitä. Levitä sitten tahnaa varovasti ikenille ja hampaille. Kun lemmikkisi on tottunut toimenpiteeseen, voit puristaa pienen määrän tahnaa hammasharjalle tai harjaspäälle ja toistaa yllä olevat vaiheet. Käytä tahnaa päivittäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Koostumus:vesi, hydratoitu piidioksidi, kaoliini, glyseriini, hydrattu tärkkelyshydrolysaatti, tetranatriumpyrofosfaatti, zeoliitti (MicroZeoGen), kalsiumkarbonaatti, selluloosakumi, propaanidioli, ksantaanikumi, etyyliheksyyliglyseriini, kolloidinen hopea.