Trix punkkilasso

Trix punkkilasso

11,95 €
sis. 24 % ALV
Toimii lassoperiaatteella. Se on helppokäyttöinen, tehokas myös paksuissa hiuksissa ja paksuissa turkeissa
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 045018

Tuotekuvaus

TRIX® on patentoitu keksintö sekä ihmisten että eläinten punkkien poistoon.Sillä on kansainväliset sertifikaatit (ISO 9002, CE) ja positiiviset mielipiteet lääketieteellisistä ja eläinlääkintäpalveluista ympäri maailmaa.

TRIX® toimii lassoperiaatteella. Se on helppokäyttöinen, tehokas myös paksuissa hiuksissa ja paksuissa turkeissa. Voit poistaa jopa millimetrin kymmenesosien kokoiset punkit erikoisprofiloidun silmukan ansiosta.

Kun kyseessä ovat hyvin pienet punkit, paina laitteen vihreä kärki ihoa vasten ja kierrä punkkia käyttöohjeen mukaisesti.

TRIX® eliminoi myös riskin, että vaarallisten sairauksien saastuttamaa punkin sylkeä ruiskuu takaisin puremakohtaan, mikä tapahtuu, kun punkkeja poistetaan yleisesti tunnetuilla menetelmillä. Laitteen koon ansiosta se on  helppo tapa poistaa myös vaikeammista paikoista punkki, kuten  korvista ja muista vaikeista  paikoista. Laite on myös tehokas, vaikka turkkia tai karvoja joutuisi silmukkaan.

Poistettu punkki on aina laitteen päässä, jotta se voidaan helposti poistaa. Silmukka on valmistettu nykyaikaisesta erittäin lujasta hiilikuidusta (12 kg), joten se on riittävän vahva poistamaan useimmat maailman punkkilajit.

TRIX®-laitteen turvallisuus ja tehokkuus on testattu SAABin lääketieteellisissä laboratorioissa. Lisäksi valmistaja InnoTech Sweden AB teki poistotestejä 12 000 kappaleelle punkkeja,  joista jokainen tutkittiin mikroskoopilla mikrovaurioiden havaitsemiseksi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että yli 90 % punkeista on poistettu kokonaan, mikä asettaa laitteen tehokkuudeltaan ensimmäiselle sijalle muiden maailmassa saatavilla olevien laitteiden joukossa. TRIX® on testattu pääasiassa koirilla, kissoilla, lehmillä, hevosilla ja ihmisillä.