True Iconic Collagen Plus Care Conditioner
Uutuus

True Iconic Collagen Plus Care Conditioner

29,65 €
sis. 24 % ALV
Kollageenihoitoaine pitkäkarvaisille roduille. Siaältää kollageenia, E- vitamiinia ja kvinoansiemenuutetta. Ravitsee, kosteuttaa ja uudistaa turkkia
Toimitus 5-14 arkipäivää

 Korjaa turkin rakenteen puutteet tehden niistä vahvoja, kimmoisia, vähemmän alttiita katkeilemaan tai halkeilemaan. Se estää pörröisyyttä ja sähköistymistä ja helpottaa kampaamista . E-vitamiini hidastaa ikääntymisprosessia ja ehkäisee kosteuden haihtumista. Ihoa saavuttaessaan se stimuloi karvan juuria ja tukee terveen turkin kasvua. Säännöllisesti käytettynä se pitää turkin täydellisessä, näyttävässä kunnossa. Turkista tulee sileä, pehmeä ja miellyttävät koskettaa ja niiden väri saa takaisin luonnollisen kauneutensa. Hoitoaine pitkäkarvaisille koirille. Mieto koostumus ja tasapainoinen pH, ilman silikoneja, suoloja ja väriaineita, ei ärsytä eikä vaikuta luonnolliseen hydrolipidikerrokseen eikä rasvaa tai jätä tahmeita jäämiä. Helposti levittyvä ja huuhtoutuu helposti pois. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Luotu ammattilaisille ja ihmisille, jotka arvostavat korkeinta laatua.

Käyttöohjeet:

  • Levitä hoitoaine kosteaan, pestyyn turkkiin, hiero se huolellisesti kiinnittäen erityistä huomiota erityistä hoitoa vaativiin kohtiin ja latvoihin. Jos turkki on vaurioitunut, älä huuhtele kokonaan, vaan jätä hieman tuotetta turkkiin. Huuhtele huolellisesti, jos turkki on terve.
  • Hyvin vaurioituneen ja kuivan turkin regeneroimiseksi levitä turkkiin laimentamatonta hoitoainetta, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele sitten.

Koostumus:vesi, glyseriini, setyylialkoholi, setrimoniumkloridi, kvaternium-91, setrimoniummetosulfaatti, setearyylialkoholi, kastoryylimaleaatti, polysorbaatti-20, kivennäisöljy, tokotrienolit, hydroksietyyliselluloosa, daakussatraktiini, karbiini-butyyli-,-butyyli-,-butaani,- Sativa (porkkana) -juuriuute / Chenopodium quinoa -siemenuute / Panax Ginseng -juuriuute, metyyliklooriisotiatsolinoni, metyyli-isotiatsolinoni, kiille, titaanidioksidi

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: TI-250168
Tuotenumero: 9551000250168