True Iconic Volume Maxi Bath
Uutuus

True Iconic Volume Maxi Bath

26,95 €
sis. 24 % ALV
Teksturoiva ja volyymia lisäävä shampoo. Suunniteltu paksuille, kiharille turkeille, joissa on runsaasti aluskarvaa. Sisältää E-vitamiinia ja vihreä tee uutetta
Toimitus 5-14 arkipäivää

Ainutlaatuinen koostumus uudistaa ja vahvistaa jopa ohuimpia ja vaurioituneita turkkeja tehden niistä jälleen vahvoja, joustavia ja kimmoisia. Estää liiallista pörröisyyttä ja sähköisyyttä ja helpottaa karvan poistamista. E- vitamiini hidastaa ikääntymisprosessia ja ehkäisee kosteuden haihtumista. Ihoa saavuttaessaan se stimuloi karvan juuria ja  tukee terveen turkin kasvua . Vihreä teeuute vahvistaa turkkia tyvestä latvaan, ehkäisee katkeilua ja irtoamista . Säännöllisesti käytettynä se ylläpitää ihoa ja turkin täydellisessä, näyttelykunnossa . Turkista tulee sileämpi, pehmempi, pörröisempi ja miellyttävän tuntuinen, ja turkki saa uskomattomasti volyymia. Mieto koostumus tasapainoisella pH-arvolla , ilman silikoneja, parabeeneja, suolaa ja väriaineita tekee siitä sopivan myös vaativalle ja ärsyyntyvälle iholle.  EI  sisällä eläinperäisiä ainesosia. Luotu  ammattilaisille ja ihmisille, jotka arvostavat korkeinta laatua.

 Käyttöohjeet:

  • koirille, joilla on normaali iho, laimennettuna 1:5 (1 osa shampoota 5 osaan vettä)
  • erittäin herkille koirille, pennuille ja imettäville nartuille, käytä 1:8 liuosta (1 osa shampoota 8 osaan vettä)

Koostumus:Vesi, natriumlaurettisulfaatti, kokamidopropyylibataiini, glyseriini, kokaamidi-DEA, natriumpolystyreenisulfonaatti, magnesiumsulfaatti, tokotrienolit, tetranatrium-EDTA, sitruunahappo, tuoksu, Camelia Sinensis -lehtiuute, metyyliatsoliklooriisot.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: TI-VMB250
Tuotenumero: 9551000250137