Vegdog veggies skincare 125g
Vegdog veggies skincare 125g
Vegdog

Vegdog veggies skincare 125g

Tuotenumero 4260446690289
Tuotetta rajoitettu erä.

innovatiivisia, terveellisiä, puhtaasti kasvipohjaisia välipaloja. Hypoallergeeninen herkku ilman säilöntä- ja lisäaineita

6,75 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

VEGDOG VEGGIES SKINCARE ovat innovatiivisia, terveellisiä, puhtaasti kasvipohjaisia välipaloja. Sitä parempi, jos ne ovat myös terveitä ja hyviä nelijalkaisille ystävillemme. Mutta se ei riitä: VEGGIES-ihonhoitotuotteemme ansiosta koirasi ei vain saa maukasta, terveellistä herkkua, vaan myös säästää ilmastoa. Verrattuna lihaa sisältäviin välipaloihin säästät 1 kg CO2 - tämä vastaa noin 6 km:n automatkaa per pakkaus!

Vihreää ja terveellistä välipalaa? Tämä on mahdollista VEGGIES-ihonhoitotuotteemme avulla! Olemme kehittäneet yhdessä eläinlääkäreiden kanssa erikoisreseptin, joka saa turkin loistamaan. Sen sisältämä rakkolevä on erinomainen kasvisvaihtoehto kalaöljylle, koska siinä on korkea jodipitoisuus. Tämä on tärkeää terveelle kilpirauhaselle ja tukee siten aineenvaihduntaa.Hamppu puolestaan sisältää välttämättömiä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, jotka loihtivat terveen ihon ja kiiltävän turkin. Lisäksi hamppu tarjoaa nelijalkaiselle ystävällesi kivennäisaineita ja vitamiineja. Hypoallergeenisen reseptin ansiosta VEGDOG VEGGIES soveltuu myös rehuallergikoille.

Mottomme mukaisesti Hyvää ruokintaa, hyvää tekemistä, tämä välipala on valmistettu kestävästi Pohjois-Saksassa. Ainesosat ovat pääosin paikallista alkuperää ja täyttävät tietysti korkeimmat laatuvaatimukset. Lisäksi VEGDOG VEGGIES ei sisällä väri- tai säilöntäaineita. Ja koska haluamme suojella kaikkia eläimiä, pidättäydymme luonnollisesti eläinkokeista.


Koostumus:47,5 % kastanjat*, herneet*, kasviperäiset sivutuotteet, 2,5 % hamppu*, 2 % rakkolevä*

Analyyttiset komponentit:raakaproteiini 21,1 %, raakarasva 4,2 %, raakakuitu 1,5 %, raakatuhka 3, 4 %. kosteus 15,3 %

Muunnettava energia:kaloripitoisuus: 323 kcal/100g

Ruokinta suositus:

painoPäivittäinen annos grammoina
5kg10
10 kg15
15kg20
25kg30
35kg40