Vetoalusta Bench Ultra 90 x 63 x 31cm
Vetoalusta Bench Ultra 90 x 63 x 31cm

Vetoalusta Bench Ultra 90 x 63 x 31cm

199,00 €
sis. 24 % ALV
Vetoalusta häkkien ja tavaroiden kuljettamiseen matkoilla, näyttelyssä ja retkillä. Puhkeamattomat isot renkaat
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 48-10226-05-90-13

Tuotekuvaus

Täydellinen ratkaisu koiran häkin kuljettamiseen helposti ja tehokkaasti matkojen, näyttelyiden tai päivittäisten retkien aikana. 

Tämä vetoalusta on suunniteltu erityisesti koiranomistajille, jotka etsivät kestävää, luotettavaa ja käytännöllistä vetoalustaa lemmikkinsä kuljettamiseen turvallisesti ja mukavasti. Huomaa: kuvassa näkyvä hihna ei sisälly hintaan.

 

Edut:

 • Tukeva ja kestävä muotoilu: Bench Trolley on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, mikä varmistaa tukevan ja kestävän rakenteen, joka kestää päivittäistä käyttöä ja kulumista.
 • Helppo koota:
  Yksinkertaisen ruuvijärjestelmän avulla voit koota ja purkaa vetoalustan muutamassa minuutissa ilman työkaluja. Tämä helpottaa vetoalustan säilyttämistä ja kuljettamista.
 • Universaali yhteensopivuus: On yhteensopiva useimpien tavallisten koiran häkkien kanssa, joten voit kuljettaa lemmikkisi ilman huolia.
 • Teleskooppikahva:
  Säädettävä kahva helpottaa vetoalustan työntämistä tai vetämistä, ja sitä voidaan säätää henkilökohtaisen mukavuuden ja korkeuden mukaan.
 • Suuret kumiset puhkeamattomat renkaat:
  Vetoalustassa on suuret kumirenkaat, jotka takaavat tasaisen ja hiljaisen kuljettamisen eri pinnoilla, kuten nurmikolla, hiekalla tai betonilla.
 • Kompakti säilytys:
  Kun sitä ei käytetä, voit säilyttää  sen tiiviisti kokoontaitettavan rakenteen ansiosta.
 • Mitat: Pituus: 90 cm (enintään 115 cm), Leveys: 63 cm (enintään 98 cm), Korkeus: 31 cm