Vetokärry isoilla renkailla
Vetokärry isoilla renkailla

Vetokärry isoilla renkailla

Näillä isorenkaisilla vetokärryillä kulkee tavarat ,sekä koirat minne sitten haluatkin niitä kuljettaa

125,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 10 - 14 työpäivää

Vetokärryyn voidaan laittaa painoa jopa 600 kg, joten kuljetat  helposti kaiken tarvitsemasi.  Se soveltuu muun muassa koiranäyttelykärryiksi , puutarhakärryiksi tai mitä ikinä haluatkaan kuljettaa. 4 pyörän kulutuspinta on valmistettu polyuretaanivaahdosta, joka on läpäisemätöntä ja mahdollistaa suuren kuormituskapasiteetin verrattuna perinteisiin pyöriin. Pyörän rikkoutuminen ei ole mahdollista. Pyörät vaimentavat täydellisesti tärinää ja  toimivat kaikissa olosuhteissa, myös vaikeissa maastoissa. Vanteet on valmistettu galvanoidusta teräksestä joka  estää ruostumisen.

Vetokärryssä  on erittäin mukava ja käytännöllinen kahva, joka on pehmustettu. Tämä helpottaa jopa raskaan kärryn vetämistä pitkiä matkoja. Kahva on irrotettava – voit kiinnittää kärryn  vaikka mönkijän perään.

Vetokärryssä  on verkkoreunat , jotka voidaan avata tarvittaessa - tämä helpottaa vaunun lastaamista ja purkamista

TEKNISET TIEDOT - Väri: musta kankaan väri: harmaa Tilavuus: 100l .Kärrynrakenne: Teräs .Vanteen materiaali: Teräs .Pyörät: PU-maksimikuorma: 600kg Mitat (pituus / leveys / korkeus): 89/50 / 22cm Kahvan pituus: 79cm Pyörän halkaisija: 25cm Vaunun paino: 16,6kg

Pituus:
35 cm
Korkeus:
95 cm
Leveys:
65 cm
Paino:
20 kg