Kesä-24 koodilla FurZapperit edullisemmin
Wahl Aloe Soothe Shampoo - hypoallergeeninen, rauhoittava shampoo 500ml

Wahl Aloe Soothe Shampoo - hypoallergeeninen, rauhoittava shampoo 500ml


24,70 € sis. 24 % ALV
Poistaa hellävaraisesti lian, rasvan ja tahrat turkista. Shampoo rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa ja lievittää iho-ongelmia. Laimennus 1:15

Toimitus 5-15 arkipäivää
Tuotekuvaus

Wahl Aloe Soothe Shampoon on huolellisesti tasapainotettu koostumus, joka on suunniteltu hoitamaan lemmikkisi ihoa. Poistaa hellävaraisesti lian, rasvan ja tahrat turkista. Shampoo rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa  ja lievittää iho-ongelmia. Se jättää turkkiin raikkaan, yrtti- ja kukkaistuoksun vihreän männyn, vihermintun ja eukalyptuksen vivahtein.

Shampoo perustuu luonnollisiin ainesosiin, kuten avokadoon ja kookospähkinään, jotka kosteuttavat ihoa ja vehnänalkiouutetta, joka deodorisoi turkkia. Wahl Aloe Soothe sisältää myös aloegeeliä, joka rauhoittaa ja viilentää ihoa. Wahl Aloe Soothe Shampoo sisältää myös hyödyllisiä ainesosia, kuten E- ja C-vitamiinia, jotka toimivat yhdessä aloen kanssa ja tarjoavat terveellisiä, hehkuvia tuloksia joka kerta.

Wahl Aloe Soothe Shampoo on tiivistettyshampoo, laimennus 1:15

Käyttö:

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Sekoita yksi osa shampoota enintään 15 osaan lämmintä vettä (15:1). Kostuta  turkki huolellisesti. Paremman tuloksen saamiseksi levitä shampoo märkään turkkiin sienellä, harjalla tai kylpykintalla. Hiero shampoo kaikille alueille ja huuhtele sitten huolellisesti vedellä. 

Paremman tuloksen saamiseksi anna shampoon vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

Tarvittaessa toimenpide voidaan toistaa. Vältä shampoon joutumista silmiin, korviin, nenään ja muihin eläimen herkkiin paikkoihin. Jos tällaista kosketusta tapahtuu, pese nämä alueet lämpimällä vedellä. 

Huomautus: Shampoo on laimennettava ennen käyttöä, eikä sitä saa koskaan käyttää kuivalle turkille! 

Huuhtele turkki aina hyvin huolellisesti. 

Tuote on tarkoitettu vain eläimille.

ainesosat:Aqua (vesi), natriumlaurethsulfaatti, kokamidopropyylibetaiini, natriumkloridi, glyseriini, glykolidistearaatti, kokaamidi-MEA, styreeni/VP-kopolymeeri, laureth-10, hajuvesi (tuoksu), limoneeni, bentsyylisalisylaatti, aloe barbadensis, persearaatti Gratissima (avokado) -uute, Cocos Nucifera (kookos) -uute, Triticum Vulgare (vehnä) alkiouute, askorbiinihappo, tokoferyyliasetaatti, sitruunahappo, natriumbentsoaatti, metyyliklooriisotiatsolinoni, metyyli-isotiatsolinoni, CI091442, CI091914.

EI  sisällä:parabeeneja, gluteenia, silikonia, ftalaatteja, alkoholia, sorbaatteja, fosfaatteja, DEA:ta.

Arvostelut
0 arvostelua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.