Wahl Diamond White Shampoo 500ml

Wahl Diamond White Shampoo 500ml

30,95 €
sis. 24 % ALV
Poistaa täydellisesti lian ja rasvatahrat. Sisältää kurkku-, passion-, sitruuna- ja limeuutteita. Shampoo sisältää luonnollisia valkoisia värin tehostajia
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 2999-7520

Tuotekuvaus

... jotka elvyttävät ja tehostavat turkin luonnollista pigmentaatiota ja tekevät turkista kirkkaan, silkkisen ja kiiltävän.

Shampoo on suunniteltu kaikentyyppisille turkeille: koirille, hevosille, nautakarjalle, vuohille, laamoille, kaneille ja freteille. 

Wahl Diamond White Shampoo huuhtoutuu pois erittäin helposti jättäen turkin pehmeäksi, hallittavaksi ja upean väriseksi. 

Jättää turkkiin makean, mehukkaan omenan tuoksun, jossa on aavistus päärynää. 

Shampoo tiivistetty suhteessa 15:1.

Käyttö:

Ravista pulloa ennen käyttöä. 

Sekoita yksi osa shampoota enintään 15 osaan lämmintä vettä. Levitä laimennettu shampoo kosteaan turkkiin ja hiero huolellisesti, kunnes muodostuu vaahtoa, huuhtele sitten huolellisesti. 

Saat parhaan tuloksen jättämällä vaahdon turkin päälle 5 minuutiksi ja huuhtele sitten. 

Vältä aineen joutumista silmiin, korviin, nenään - huuhtele huolellisesti puhtaalla, lämpimällä vedellä kosketustapauksessa. 

Huomautus: Shampoo on laimennettava ennen käyttöä ja sitä käytetään vain kosteaan turkkiin. Huuhtele aina huolellisesti. Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat:Aqua (vesi), natriumlaurethsulfaatti, kokamidopropyylibetaiini, natriumkloridi, glykolidistearaatti, cocamide MEA, hajuvesi, bentsyylialkoholi, citrus limonum, cucumis sativus, citrus aurantifolia, passiflora excarnata, passiflora excarnata. Metyylikloori-isotiatsolinoni, metyyli-isotiatsolinoni, CI 60725.

Ei sisällä:parabeeneja, gluteenia, silikonia, ftalaatteja, alkoholia, sorbaatteja, fosfaatteja, DEA:ta.