Weltmeister - vähän kaarevat sakset 7

Weltmeister - vähän kaarevat sakset 7 "

97,65 €
sis. 24 % ALV
Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä Solingenista, mattapintainen satiinipinta. Tarkka yksipuolinen mikroleikkaus leikkauspinnoilla
Toimitus 5-15 arkipäivää
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: CD871-7

Tuotekuvaus

Saksalaisen Weltmeister-merkin kaarevat sakset. Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä Solingenista, mattapintainen satiinipinta. Tarkka, yksipuolinen mikroleikkaus estää tehokkaasti karvaa luisumasta pois leikkauspinnoilta. 

Sakset ovat hieman kaarevia, mikä helpottaa kaarien leikkaamista. Symmetrisen kahvan ansiosta sekä oikea- että vasenkätiset voivat leikata.

koko: 7 " (17,5cm)

kokonaispituus: 19,5 cm, 

sormentuen työpituus: 7,5 cm

Weltmeister-brändi on nauttinut ammattiasiakkaidensa uskollisuudesta Solingenin tehtaan perustamisesta lähtien vuonna 1909. Alunperin vain parranajokoneista ja kampaajasaksista koostunut myyntiohjelma laajennettiin käsittämään manikyyri- ja pedikyyrituotteet, kotisakset, räätälin ja koirasakset. Tämä tekee yrityksestä yhden Solingenin monipuolisimmista tuotantoyrityksistä. Kokemuksen ansiosta Weltmeister-brändistä on tullut korkean laadun ja toimivuuden synonyymi.