Bemo

Bemo on Puolalainen tuotemerkki, joka on toiminut lemmikkimarkkinoilla useiden vuosien ajan. Valmistamme ruokamme, herkkumme ja lisäravinteet Puolassa käyttämällä laadukkaimpia raaka-aineita.

Bemon kuivaruokapakkaukset eivät ole pelkästään kierrätysmateriaaleista valmistettuja, vaan ne takaavat myös tuotteen tuoreuden ja ruoan korkean maun pitkäksi aikaa.

Ensisijainen tavoitteemme on luoda turvallisia, erittäin arvokkaita, luonnollisiin ainesosiin perustuvia ravitsemusjärjestelmiä ympäri maailmaa olevan tieteellisen tutkimuksen tukemana. Toimintamme tuloksena ovat ammattimaiset Bemo-tuotteet, jotka täyttävät koirien ja kissojen vaativimmankin ravinnontarpeen.

Luonnollinen koiranruoka, jonka resepti perustuu homeostaattiseen lähestymistapaan eläinten ruokinnassa, on avaintekijä lemmikkiemme terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimisessa. Homeostaasilla tarkoitetaan kehon sisäisen ympäristön vakauden ylläpitämistä, mikä on erittäin tärkeää koiran kehon asianmukaisen toiminnan kannalta. Ruokamme sisältää terveyttä edistäviä ravintoaineita, kuten humushappoja, tanniineja ja beetaglukaaneja, jotka takaavat erinomaisen tuen lemmikkisi vastustuskyvylle ja ruoansulatuskanavalle.

Luonnollisen koiranruoan perustana ovat ainesosat, jotka kuvastavat sitä ruokavaliota, johon koirat sopeutuisivat luonnollisissa olosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että ruoan tulee sisältää oikeat suhteet proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja, jotka vastaavat koirien vaistomaisia ravitsemustarpeita. 

Proteiinilla on tärkeä rooli koiran ruokavaliossa, se tukee lihasten kehitystä, ylläpitää tervettä turkkia ja ihoa sekä yleistä fyysistä suorituskykyä. Luonnollisen koiranruoan tulee sisältää korkealaatuisia eläinperäisiä proteiineja, kuten lihaa tai kalaa. Rasvat ovat tärkeä energianlähde ja tukevat tervettä ihoa ja turkkia. Lisäksi omega-3-rasvahappoja sisältävät ruoat vaikuttavat positiivisesti immuunijärjestelmän toimintaan ja estävät tulehduksia.

Siksi Bemo-ruokareseptit ovat täydellisesti tasapainotettu ateria, joka tarjoaa erittäin sulavaa proteiinia ja rasvoja optimaalisella tasolla sekä useita biologisesti saatavia ravintoaineita, kuten humushappoja, hevoskastanjauutetta tai maidon ohdaketta.

Hiilihydraatit toimivat energian tarjoajana, ja luonnolliset koiranruoat voivat sisältää terveellisiä lähteitä, kuten ruskeaa riisiä, perunahiutaleita, vihanneksia ja hedelmiä. Vältämme kuitenkin koiran ruokavalion ylikuormittamista vähäravinteisilla hiilihydraateilla, kuten auringonkukansiemenillä, durralla ja muilla huonolaatuisilla viljoilla. 

Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota vitamiinien ja kivennäisaineiden läsnäoloon, jotka ovat välttämättömiä koiran optimaalisen terveyden ylläpitämiseksi. 

Koiran kuivaruoan tulee tarjota paitsi perusravinteita, myös mikro- ja makroelementtejä, jotka ovat välttämättömiä kehon asianmukaiselle toiminnalle. 

Luonnollinen koiranruoka, joka perustuu homeostaattiseen lähestymistapaan eläinten ruokinnassa, on avaintekijä lemmikkiemme terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimisessa. Tarjoamalla lemmikeille ravitsevia ravintoaineita tuemme heidän luonnollisia kehon toimintoja ja myötävaikutamme pitkäkestoiseen ja energiseen elämään säilyttäen samalla toiminnan täyden tasapainon.

Bemo tarkoittaa terveyttä! Homeostaattinen lähestymistapa koiran ravintoon ainutlaatuisessa muodossa.