PALA petfood

1 Tuotetta

100 % luonnollista ja raakaa Vatsaystävällisistä ja hyvin imeytyvistä raaoista raaka-aineista, jotka sisältävät paljon proteiinia, hivenaineita, vitamiineja ja rasvahappoja. Mahdollisimman vähän käsiteltyinä niin että raaka-aineissa on ravintoaineet tallella. Kun syötät Palaa, huomaat pian miksi se on parempaa kuin pitkälle jalostettu teollinen ruoka.Koirat ja kissat pärjäävät parhaiten proteiinipohjaisella ja lajityypillisellä ruoallaTäysravintoruokamme reseptit sisältävät vähintään 82 % vatsaystävällisiä raakoja lihoja ja kalaa, 13-14 % kasviksia ja marjoja ja 3-4 % luonnon tehoaineita. Emme käytä lainkaan viljoja tai muita täyteaineita ja Palan rasvahapot tulevat lihasta.

Tiede ruoan takanaLaadukas liha ja kala ei riitä, myös ainesosien suhteilla on väliä. Reseptimme kehitetään yhteistyössä DogRisk-tutkimusryhmän kanssa. DogRisk on riippumaton koirien ravintoa ja terveyttä tutkiva tutkimusryhmä Helsingin yliopistossa. Teemme myös yhteistyötä Tallinnan teknillisen yliopiston kanssa. Näin pysymme ajan tasalla ruoan valmistamiseen ja säilömiseen liittyvien asioiden kanssa.

Miten Palaa tehdään?

Pientuotantoprosessimme on suunniteltu niin, että raaka-aineiden ja ainesten mahtavat ominaisuudet ja ravintoarvot saataisiin talteen täydellisesti.Työ aloitetaan ainesosien tarkalla mittaamisella reseptin ja valmistuserän koon mukaan. Yhteen kiloon Palaa käytetään noin kolme kiloa raaka-aineita. Ainesosat sekoitetaan hyvin ja hienonnetaan.Hienonnettu seos lähtee seuraavaksi steriiliin kuivattamoon, missä se kuivuu hitaasti matalassa lämpötilassa, kunnes se on saavuttanut ihanteellisen kosteusprosentin. Hienovarainen prosessi saa ruoka-aineet säilymään niin, että proteiinit, entsyymit ja aminohapot pysyvät ehjinä. Seoksen kuivuttua se leikataan tuttuun Pala-muotoon ja pakataan saman tien, jotta tuoreus säilyy.

  • Näkymä
17,85 €