Perro

PERRO on yhteistyössä eläinlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa kehittänyt luonnostaan terveellistä järjestelmällistä lemmikkiruokaa noin 20 vuoden ajan. Innovatiivisilla ja tasapainoisilla resepteillä PERRO tukee optimaalisesti koirien ja kissojen terveyttä kaikissa elämänvaiheissa ja edistää elinvoimaa ja hyvinvointia eläimen läpi elämän. PERRO on asettanut tehtäväkseen olla vastuullisten omistajien ja heidän lemmikiensä mukana järjestelmällisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa elämänvaiheissa. Kaiken toiminnan keskiössä ovat yksilölliset ratkaisut koirien, kissojen ja heidän omistajiensa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Mikään lemmikki ei ole samanlainen kuin toinen. Jokaisella koiralla ja kissalla on oma luonteensa ja tarpeensa. Siksi PERRO kehittää lemmikkieläinten ruokaa, joka sopii jokaiseen elämänvaiheeseen ja voidaan koota yksilöllisesti. Valikoima vaihtelee tuoreista lihatuotteista BARFereille ekstrudoituihin premium-kuiva- ja puolikosteisiin kuivaruokatyyppeihin, kylmäpuristettuihin kuivaruokatyyppeihin, laajaan valikoimaan märkäruokatuotteita sekä  eläinlääkäreiden pitkälle kehitettyihin ruokavalioihin. Laaja valikoima herkkuja ja puruluita, jotka sopivat monenlaisiin proteiini-intoleransseihin sekä ravintolisät jotka täydentävät valikoiman.  

PERRO työskentelee itävaltalaisten ja saksalaisten eläinlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa kehittääkseen luonnollisesti terveellistä lemmikkieläinten ruokaa. Uusimpien tieteellisten löydösten ja asiaankuuluvan tutkimuskokemuksen perusteella luodaan tasapainoisia reseptejä, jotka varmistavat koirien ja kissojen terveyden.