Cibau
Laadukas kuivaruokasarja Italiasta
  • Näkymä
17,90 €

Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa aikuisille koirille, joilla on normaali aktiivisuustaso. Cibau Adult medium on valmistettu

52,20 €

Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa aikuisille koirille, joilla on normaali aktiivisuustaso.

59,90 €

Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa suurten rotujen aikuisille koirille, joilla on normaali aktiivisuustaso.

19,40 €

Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa, joka on kehitetty erityisesti aikuisille koirille, jotka ovat herkkämahaisia tai joilla on allergisia oireita.

59,90 €

Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa, joka on kehitetty erityisesti aikuisille koirille, jotka ovat herkkämahaisia tai joilla on allergisia oireita.

65,66 €

Täydellistä ja tasapainoitettua kala-riisi täysravintoa aikuisille koirille.Se soveltuu erinomaisesti koirille, joilla on tulehduksia tai allergioita.

66,85 €

Puppy Formula on täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa koiranpennuille ja kasvaville nuorille koirille, sekä kantaville ja imettäville koiraemoille

18,85 €

Täydellistä ja tasapainoitettua pienirakeista täysravintoa pienten rotujen aikuisille koirille, joilla on normaali aktiivisuustaso.

19,90 €

Täydellistä ja tasapainoitettua pienirakeista täysravintoa aikuisille koirille. Se soveltuu erinomaisesti koirille, joilla on tulehduksia tai allergioita.

86,29 €

Täydellistä ja tasapainoitettua kala-riisi täysravintoa koiranpennuille ja nuorille koirille, sekä kantaville ja imettäville,aktiivisille koirille

93,10 €

Täydellistä ja tasapainoitettua kalapohjaista täysravintoa koiranpennuille, sekä kantaville ja imettäville emoille.

19,90 €

Täydellistä ja tasapainoitettua kala-riisi täysravintoa koiranpennuille ja kasvaville nuorille koirille, sekä kantaville ja imettäville koiraemoille.

61,25 €

Täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa suurten ja jättiläisrotujen koiranpennuille ja kasvaville nuorille koirille.

66,90 €

Korkealaatuinen kananlihapohjainen täysravinto aikuisille koirille. Pääraaka-aineena korkealaatuinen kuivattu kananliha

49,85 €

Korkealaatuinen kananlihapohjainen täysravinto aikuisille koirille.

68,25 €

Korkealaatuinen kananlihapohjainen täysravinto aikuisille aktiivisille koirille, valkuaista 28,5 % ja rasvaa 21,5 %

81,00 €

Korkealaatuinen lohipohjainen täysravinto aikuisille koirille. Se on erittäin maistuvaa ja erinomainen turkkiruoka koirille, joille halutaan kiiltävät turkit.

81,00 €

Kevyt täysravinto, joka on ihanteellista koirille, joilla on ylipainoa tai alhainen aktiivisuustaso, kuten iäkkäillä koirilla.

81,00 €

korkealaatuinen kananlihapohjainen pienirakeinen täysravinto pienten rotujen aikuisille koirille