RINTI
RINTI tarjoaa valikoiman laadukkaita, koiranherkkuja jokaisen lemmikin makuun. Vähärasvaiset ja ilmakuivatut makupalat sopivat kaikille, myös ylipainoisille koirille
  • Näkymä
9,95 €

Todella lihaisat Rinti Extra Chicko herkkuliuskat ovat maistuvia ja hyvin sulavia. Valmistetaan tuoreesta lihasta kuivaamalla ja sitten steriloimalla.

4,90 €

Vähän rasvaa ja ei sokereita, vain 3 kcal/kpl. Todella lihaisat Rinti herkkuliuskat ovat maistuvia ja hyvin sulavia.

4,90 €

Premium laatuinen proteiinin lähde puhtaista tarkasti valikoiduista lajeista. Sopii myös allergioista kärsiville koirille.

4,90 €

Premium laatuinen proteiinin lähde puhtaista, tarkasti valikoidusta lihasta. Sopii myös allergioista kärsiville koirille

4,05 €

Yllätä koiranpentusi Rintin Bitties kana-, ankkapaloilla. Bitties herkut ovat kooltaan pieniä sekä erittäin pehmeitä, joten ne sopivat pentujen suuhun.

3,15 €

Kasvattaa lihasmassaa ja antaa energiaa. Sopii myös toipilaille, antaa energiaa ja voimaa toipumiseen.

3,15 €

Erikoisravinto nivelongelmista kärsiville koirille. Sisältää runsaasti EPA- & omega-3-rasvahappoja sekä kondroitiinia ja glukosamiinia nivelten ja nivelten rust

4,90 €

Valmistettu tuoreesta lihasta, ilman lihajauhoa ,ei soijaa,ei sokeria.Vähärasvainen.Ilmakuivattu enenn sterilointia.94% hirveä.

4,90 €

Valmistettu tuoreesta kanasta ja lohesta, ilman lihajauhoa, ei soijaa (kasvis proteiiniuute) ja ilmakuivattu ennen sterilointia.